Trainers

Joke Decru

Joke begon na haar studies bij de Martin Gaus Academie, als Canine en Feline gedragstherapeut, met haar eigen zaak FelCan.
Hier focust ze zich op dieren en baasjes die problemen of vragen hebben.

Tijdens haar studie bij Martin Gaus kwam ze in contact met Maité en Greetje van Tails Dierencasting. Met de hond van haar ouders, d’Asco, trok ze voor Tails Dierencasting en Toneelgroep Amsterdam naar Amsterdam, Duitsland en New York om mee te werken aan de voorstelling Teorema van Ivo van Hove.
Sindsdien blijft Joke regelmatig dieren trainen voor Tails.

In mei 2010 begon deze bezige bij ook nog eens voor het Stadsbeest te werken, een Antwerpse organisatie.

Hiernaast trainde Joke ook diverse hulp- en blindengeleide honden in spe, en gaat ze nergens heen zonder haar eigen Leopold, een fantastische zwarte koningspoedel.

Voor meer informatie: www.felcan.be

 

Liesbeth Brasseur

Reeds op jonge leeftijd was Liesbeth altijd in de buurt van dieren te vinden. Het was dan ook geen verrassing toen ze zich inschreef voor de studie Dierenzorg aan de Hogeschool van Sint-Niklaas.

Via enkele stages ontdekte ze haar passie voor hondengedrag en -training.
De bal ging pas écht aan het rollen toen ze na haar opleiding fulltime aan de slag kon als trainster van hulp- en geleidehonden bij professionele organisaties in België en Nederland. Sindsdien laat Liesbeth geen enkel moment onbenut om meer te leren over honden.

Ze volgde reeds diverse cursussen als instructeur, en startte in 2011 de opleiding tot Specialist in Probleemgedrag bij Geert De Bolster. Steeds bijleren en nieuwe inzichten verwerven over honden zijn haar stokpaardjes.

Liesbeth traint niet enkel honden, ze deelt haar kennis ook met baasjes die op een leuke en positieve manier met hun hond willen leren omgaan.